19151 / 5A1 Tilbage til forsiden
Forside -> Profiler -> Eica / skridsikre trappeforkanter -> 5,0 mm aluprofiler - Retvinklet -> 19151 / 5A1  |  Kunde adgang
  Produktside     Montering/Vedligehold     Måltagning   

Monteringsvejledning for Eica Profiler

Valg af profiler:
Ved valg af Eica profil er det af stor betydning at der vælges den korrekte type til det aktuelle anvendelsesområde. Da Eica profiler normalt anvendes på trapper med kraftig trafik, er det afgørende for et godt resultat at profilen kan understøttes under hele fladen.

Montering af profiler:
Eica profiler kan monteres med klæbestof direkte på de fleste flader ved anvendelseaf Casco Superfix – Artikel – 53740-00 , eller fastgøres med skruer/popnitter.Der kræves et helt rent og plant underlag og klæbestoffet skal håndteres efter Cascos forskrifter.
Indhent produktblad.
Eica profiler kan mod ekstrabetaling leveres med forborede huller for montering med skruer eller popnitter. Det skal understreges, at såfremt profilerne monteres med skruer i betonunderlag skal der anvendes rawlplugs el. lignende.
For at sikre at profilerne fastholdes under kraftig trafikpåvirkning, anbefales det ved fastgøring med skruer eller popnitter, først at klæbe profilen med Superfix som ovenfor anført.

Montering af indlæg:
Til udendørsmonterede profiler anbefales Grafit indlæg idet disse giver størst friktion, også ved påvirkning af regn.
Indendørs anbefales Grafit eller Eica-slebet indlæg. Såfremt der, af hensyn til at trinene let skal kunne ses, ønskes hvidt eller gult indlæg, anbefales det at der bruges et ikke slebet indlæg.

Indlæg fastgøres med klæbestof efter producentens anvisning (indendør/udendørs)
Hvor det ikke er muligt, af forskellige årsager, at eftermontere indlægget med klæbestof, kan der ved anvendelse af Eica indlæg foretages montering med propper.

 

 

  19152 / 5C1 ->